Trening/ rennavtale

ALF har i samarbeide med Norges Skiforbund utarbeidet et forslag til innholdet i en trening/rennavtale. Avtalen inneholder de viktigste forhold som det er viktig at trener/rennarrangør kjenner til og er villig til å påta et ansvar for. 

Øvrige forhold hva angår anleggseiers og trener/rennarrangørens plikter og ansvar i forbindelse med de praktiske arbeidsoppgaver/rutiner ved gjennomføringen av trening og renn, bør løses gjennom en egen skriftlig instruks. Se TRENING/RENNAVTALENS pkt. 4.

TRENING/RENNAVTALE

Undertegnede bekrefter

Gjelder trening
1. at gruppens deltagere er informert om
a) innholdet i Skivettreglene og øvrige instrukser for skikjøring i anlegget
b) kravene til god oppførsel med spesiell vekt på sniking, bruk av heiskort og bruk av riktige innganger til heisen
c) at overtredelse av regler og instrukser kan medføre bortvisning av såvel enkeltpersoner som hele gruppen.
d) at overtredelse av regler og instrukser også kan medføre bortvisning av enkeltpersoner i forbindelse med renn. Gjelder trening og renn

2. at eksisterende sikringstiltak i anlegget ikke vil bli flyttet eller fjernet med mindre dette er avtalt med ansvarlig driftsleder i anlegget

3. at anvisninger/instrukser fra anlegget og anleggets ansatte vil bli fulgt

4. at motoriserte kjøretøyer ikke vil bli benyttet med mindre annet er skriftlig avtalt.

5. at feil og mangler som oppdages i anlegget i forbindelse med treningen/rennet vil bli innrapportert

6. å ha satt seg inn i anleggseiers ansvar ved gjennomføring av organisert trening/renn hva angår Sikring overfor andre skiløpere i anlegget (se side 8 i heftet) Sikring av trening/rennområdet (se side 9 i heftet)

7. at sikringstiltakene for å sikre trenings/rennomområdet overfor øvrig publikum kontrolleres slik at de fungerer tilfredsstillende både før og under treningen/rennet

8. å ha gjort seg kjent med de sikringstiltakene som gjelder fra anleggets side for det tildelte trenings/rennområdet

9. at løypesettingen har tatt hensyn til de eksisterende sikringstiltakene og mulige fallsoner

10. at tildelt trenings/renntid overholdes og at anlegget informeres så snart treningen/rennet er avsluttet

11. Rydding av trenings/rennområdet er trener/rennarrangørens ansvar og skal utføres umiddelbart etter at treningen/rennet er avsluttet.

 

Sted:…………………………................. Dato……………................

 

    __________________________________ Trener/leder

 

Tildelt sted for trening/renn……………………….................

 

Tildelt tid …………….....

Søk

Diverse:

210Fnuggstjernemedtekst

Hold deg oppdatert på akkurat ditt favorittanlegg. I fjor ble bransjens egen digitale informasjonstjeneste fnugg lansert. Publikum kan nå laste ned tjenesten i App-store eller Google Play, alternativt gå inn på www.fnugg.no og få oppdatert informasjon om vær, føre, åpne bakker/heiser, åpningstider og mye annet. 125 anlegg er med så langt. 

Alpinmessen på Storefjell 10. og 11. mai

Du har vel satt av datoene?  Bransjens egen messe; Alpinmessen, avholdes den 10. og 11. mai 2017 på Storefjell Resort Hotel. Messen er en sentral møteplass for alle i alpinbransjen og den perfekte utstillingsplassen for alle som selger/ønsker å selge sine produkter til alpinbransjen. Er du utstiller så meld deg på snarest, hallene er snart fulle! Nærmere informasjon om Alpinmessen og mulighet for å bestille inngangskort/messekort (for både besøkere og utstillere) vil bli sendt ut i løpet av kort tid.

Ønsker du mer informasjon? Se toppmenyen (messe) eller ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ALF kurs

ALF tilbyr følgende kurs: Sykkelpatruljekurs, Driftslederkurs Skitrekk, Driftslederkurs Stolheis, Redning Stolheis, Lederkurs, Skipatruljekurs, Preppekurs, Parkbyggerkurs. Vi sender fortløpende ut informasjon om ALFs kurs via mail (til våre medlemmer) og informerer også om kommende kurs via nyhetsbrev/hjemmeside og sosiale medier. 

 

Snøskredskolen

Kontakt oss:

Alpinanleggenes Landsforening

 Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo, Norge

Telefon +47 22 46 46 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LogoSBF liten

Vår samarbeidspartner Skiskolenes bransjeforbund

Gjensidige logo vertVår samarbeidspartner Gjensidige Forsikring