Hjelmprosjekt i samarbeid med Gjensidige

Holdningsskapende tiltak mot publikum - Gratis utlån av hjelm

Resultater fra undersøkelser i Hemsedal har anslått at 70% av hodeskadene kunne vært unngått eller vært mindre alvorlige ved bruk av hjelm.
I samarbeide med Gjensidige har vi distribuert mange tusen hjelmer til gratis utlån i medlemsbedrifter med forsikring i Gjensidige.

Med en utnyttelse på 30% dreier det seg om flere hundre tusen "hjelmdager". Vi vet også at andre forsikringsselskap bidrar positivt i dette arbeid samtidig som en rekke anlegg selv har gått til innkjøp av hjelmer. I en rekke anlegg kjører barn under 8 år gratis ved bruk av hjelm.

Våre undersøkelser viser at 86% av barn/ungdom 13 år og yngre bruker hjelm.

Det er samtidig en positiv økning i bruk av hjelm blant eldre ungdom og voksne.

Søk

Bransjen i nyhetene

Diverse:

210Fnuggstjernemedtekst

Oppdatert informasjon om vær, føre, åpne bakker/heiser, åpningstider og mye annet fra over 130 norske anlegg: Du har vel lastet ned fnugg, alpinbransjens egen digitale informasjonstjeneste? Tjenesten kan lastes ned i App Store og Google Play, alternativt gå inn på www.fnugg.no Velkommen ut! 

 ALF kurs

ALF tilbyr følgende kurs i sesongen 2018/19: Driftslederkurs for skitrekk, driftslederkurs for stolheis, sikkerhetsstyringsseminar, skipatruljekurs, preppekurs (dokumentert opplæring av førere av prepareringsmaskiner), parkbyggerkurs, kurs i snølegging/snøproduksjon. For mer informasjon se: http://www.alpinanleggene.no/kurs

Kontakt oss:

Alpinanleggenes Landsforening

 Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo, Norge

Telefon +47 22 46 46 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LogoSBF liten

Vår samarbeidspartner Skiskolenes bransjeforbund

Gjensidige logo vertVår samarbeidspartner Gjensidige Forsikring