FULLT - Inspirasjonsdager Fýri Resort - Hemsedal

09 januar 2020 11:30 - 10 januar 2020 13:30

(Lagre i kalender)

Fýri Resort - Hemsedal

FULLT - Inspirasjonsdager Fýri Resort - Hemsedal
Arrangementet er nå fullbooket

Opplevelser på snø og ski er mye mer enn bare skiheiser og snøproduksjon. Kundereisen handler om totalopplevelsen og dette gjelder alle anlegg, uansett størrelse. 

ALF har nå gleden av å invitere dere alle til spennende og inspirasjonsfylte dager i Hemsedals helt nye, spektakulære Fýri Resort. Fokus vil være service, destinasjonsutvikling, atmosfære og de "ikke-tekniske" arenaene. 

Dette er et arrangement for anlegg av alle størrelser. Vi er så heldige å ha fått samlet inspiratorer fra flere land og håper nå at mange fra alpinbransjen og reiselivet i fjellene har anledning til å la seg inspirere og lære mer sammen med bransjekolleger den 9-10. januar.

Benny Pregenzer - Serfauss-Fiss-Ladis
Benny Pregenzer kommer helt fra Østerrike for å fortelle mer om betydningen av "alpinanlegget som drivkraft i utviklingen av alpedestinasjonene Serfauss-Fiss-Ladis". Han vil gi gode eksempler å hvordan de har skapt moderne destinasjoner med mange innovative konsepter og løsninger, spesielt rettet mot barnefamilier. 

Fredrik Toreskog - ESS-Group
Fredrik er Communications Director på ESS-Group . Hør ham fortelle mer om Fýris destinasjons- og opplevelsesstrategi og hvordan "data-driven-marketing", NPS og "guest survey" samt dokumentasjon og måling av verdier, kultur og adferd kan skape opplevelser i verdensklasse.

Anders Buchardt - AB Invest og storaksjonær ALPINCO
Utvikling av store hotellanlegg og fritidsboligprosjekter på Hafjell, Gaustatoppen og Kvitfjell og nå Fýri Resort i Hemsedal. Hør Anders fortelle hvorfor han synes det er fornuftig og spennende å bygge et hotell ved fjellet og kanskje litt om hva som inspirerer ham. 

Atle Hovi- Beitostølen Resort
Beitostølen har stor suksess med helårsdrift, fullt av aktiviteter alle uker i året. Han har skrevet boken "Kunden er sjefen!" og har sin klare oppfatning om hva som skal til for å få folk, både gjester og ansatte, til å trives. Det gir også penger i kassa. 

Anders Landgren - YouTurn
Leder, tidligere HR-sjef, skilærer, foreleser og mentor. Som sjef i ulike funksjoner i svensk vinterturisme og som HR-sjef hos Skistar, testet Anders sine idéer om hvordan organisasjoner kan utvikle lederstilen og kulturen gjennom konkrete verktøy. 

Torsdag 9. januar
11.30-12.30 Velkomstlunsj på Fýri Resort
12.30-17.30 Inspirasjonsforedrag

(Tider og rekkefølge er ikke klart)

Fredag 10. januar
07.00-08.30 Frokost
08.30-09.00 Utsjekk Fýri
09.30-12.00 Faggrupper i Hemsedal Skisenter
12.00-13.00 Felles lunsj på Skigaarden for de som ønsker (separat avgift for dette: 300 kr)

Seminarpakke med enkeltrom 1 natt
Inkl fullpensjon/foredrag/overnatting fra 9-10. januar
3900 kr

Seminarpakke med dobbeltrom 1 natt
Inkl fullpensjon/foredrag/overnatting fra 9-10. januar
3600 kr (pris per person)

Seminarpakke - daggjest med lunsj+middag
Inkl lunsj, middag og foredrag (ikke overnatting)
2685 kr


All påmelding må gjøres via linken! Har du spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen i ALF på firmapost@alpinanleggene.no

Hjertelig velkommen til Fýri i januar! Håper at vi sees.

mvh administrasjonen i ALF v/Camilla og JennyHer holdes kurset

Søk

Diverse:

FLYTTES TIL HØSTEN: ALPINMESSEN 2020 - SUNDVOLDEN - 13-14. MAI

PRESSEMELDING JANUAR 2020

MEDLEMSAVISEN SKIHEISEN - SISTE UTGAVE

ALF - KURS OG ARRANGEMENTER SESONGEN 2019/20:

Kurser avholdt: Driftslederkurs for skitrekk, driftslederkurs for stolheis, fagdag i sikkerhetsstyring, skipatruljekurs, kurs i snølegging/snøproduksjon, preppekurs (dokumentert opplæring av førere av prepareringsmaskiner). Inspirasjonsseminar med fokus på service, destinasjonsutvikling, atmosfære og de "ikke-tekniske" arenaene. 

Datoer for kurs legges fortløpende ut på hjemmesiden: alpinanleggene.no/kurs 

Kontakt oss:

Alpinanleggenes Landsforening

 Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo, Norge

Telefon +47 22 46 46 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gjensidige logo vertVår samarbeidspartner Gjensidige Forsikring