Skidestinasjoner i Norge

Du har vel lastet ned fnugg, alpinbransjens egen digitale informasjonstjeneste? På fnugg.no finner du informasjon om norske alpinanlegg: vær, føre, åpne bakker/heiser, åpningstider og mye annet.

Tjenesten kan også lastes ned i App Store og Google Play. 

Velkommen ut! 

Skjermbilde 2019-02-13 kl. 15.36.58.png

Camilla Sylling Clausen

Camilla Sylling ClausenALF nyansettelse

Rekrutteringsprosessen for å finne Andreas sin etterfølger er nå avsluttet. Vi har gleden av å meddele at kandidaten er en drivkraftig, glødende entusiastisk og positiv dame ved navn Camilla Sylling Clausen. Camilla er 43 år, bosatt i Oslo, gift og har to barn. Hun har tidligere blant annet jobbet som sponsor- og pressesjef for Barnefestivalen AS (Miniøya), vært daglig leder for Line of Oslo og daglig leder for R.O.O.M. I tillegg har hun hatt flere styreverv.

Camilla er utdannet ved Westerdalsschoolofcommunication. Hun er brennende interessert i ski, har skilærerutdannelse fra Østerrike og Norge, snakker flytende tysk, en klar fordel i denne bransjen. Hun har i løpet av årene vært gjennom alt fra fjellredningskurs, til skred- og førstehjelpskurs. I tillegg har hun god teknisk sans og har blant annet gjennomført mekanisk grunnkurs.

Avgjørende for at Camilla ble valgt for stillingen er også at hun gjorde et veldig godt inntrykk i løpet av intervjurundene. Med sin inkluderende personlighet, sitt store nettverk, uredde vesen og evnen til å engasjere dem omkring seg er det ikke rart at hun i sin ungdom både har vært russeformann, revysjef og gjennomført åtte måneders seilas med Christian Radich.

Denne entusiasmen vil komme godt med når alpinbransjen skal motivere en ny generasjon alpinister og sørge for at vi beholder våre trofaste gjester i årene som kommer.Camilla er ansatt fra 1/9. Hun vil bruke sine første måneder til å sette seg grundig inn i jobben, og tiltrer først som daglig leder i januar 2015, når Andreas, etter enestående innsats for ALF gjennom 20 år, går av med pensjon.

Vi ønsker Camilla hjertelig velkommen til jobben i ALF!

Mvh Andreas Smith-Erichsen, styreleder ALF

 

 

Søk

Bransjen i nyhetene

Diverse:

Til informasjon:

ALFś medlemmer har tilgang til Smittevernveileder - for Covid19.

Versjon 2.0. finnes tilgjengelig på Intranett for medlemmer. 

 Skjermbilde 2020-11-12 kl. 14.42.55.png

Om Alpinanleggenes Landsforening

Alpinanleggenes Landsforening, tidligere Norske Skiheisers Forening er bransjeforeningen for alpinnæringen i Norge, og for det enkelte alpinanlegg.

Les mer...

Gjensidige logo vertVår samarbeidspartner Gjensidige Forsikring